ثبت کارت بازرگانی شرکتی یا ثبت کارت بازرگانی حقوقی امکان صادرات و واردات برای دارنده ی شخص حقوقی تسهیل می کند. پس از ثبت شرکت و مدت مزانی فعالیت در حوزه های اقتصادی می توانید برای دریافت این کارت و بهره مندی از مزایای آن اقدام کنید.
با ما باشید تا با صفر تا صد ثبت کارت بازرگانی و همچنین مزایای آن بیشتر آشنا شوید.
مزایای ثبت کارت بازرگانی شرکتی
همان طور که متوجه شدید کارت بازرگانی در واقع این اجازه را برای دارنده آن ایجاد می کند که راحت تر صادرات و واردات محصولات خود را انجام دهد و مرسولات خود را از طریق گمرک پیگیری کند.
از سال 1372 طبق قانونی که در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، افرادی که قصد تجارت خارجی دارند، باید کارت بازرگانی داشته باشند. این کارت توسط اتاق بازرگانی و بررسی شرایط متقاضیان، صادر خواهد شد.
اشخاص حقیقی باید برای ثبت کارت بازرگانی حقیقی و یا همان ثبت کارت بازرگانی شخصی اقدام کنند. اما افراد حقوقی یا شرکت ها باید ثبت کارت بازرگانی حقوقی یا شرکتی را انجام دهند.
در طی این سال ها قوانین مربوط به صدور کارت بازرگانی دست خوش تغییراتی شده است و برای کاهش سو استفاده افراد از این کارت ها قوانین سخت گیرانه تری وضع شده است.
اما به علت این که داشتن این کارت برای شرکت های تجاری بسیار اهمیت دارد، به همین دلیل موسسه رامونا تلاش کرده است که با دادن مشورت های کاربردی این مسیر را برای متقاضیان آن هموارتر کند.
ثبت کارت بازرگانی شرکتی مزایای زیر را برای دارنده آن ایجاد می کند:
- سهولت واردات و صادرات
- امکان فعالیت در مناطق آزاد تجاری
- ثبت سفارش کالا به نرخ دولتی
- ترخیص راحت کالا از گمرک
- توانایی انجام حق العمل کاری در گمرک
- امکان ثبت برند لاتین
- پیدا کردن اعتبار رسمی در میان تاجران
- برخورداری از مزایای دولتی
- امکان ارتباط راحت تر و سریع تر با دیگر بازرگانان
- شناسایی راحت تر به واسطه داشتن کد اقتصادی
- افزایش درآمد
- راهیابی راحت به بازارهای بزرگ جهانی
- و …
نحوه ثبت کارت بازرگانی شرکتی
برای ثبت کارت بازرگانی شرکتی لازم است در مرحله اول در اتاق بازرگانی عضو شوید. پس از عضویت در این اتاق می توانید مدارک خود را به ترتیب برای ثبت نام این کارت تکمیل کنید.
یکی دیگر از الزامات برای ثبت این کارت داشتن کد اقتصادی است. زیرا در مراحل بعدی ثبت نام باید کد اقتصادی خود را وارد کنید. برای اخذ کد اقتصادی با مشاوران رامونا تماس بگیرید.
همچنین داشتن دفاتر پلمپ شده نیز برای ثبت کارت بازرگانی حقوقی لازم است. پس حتما در موقع مناسب برای پلمپ دفتر تجاری خود اقدام مناسب انجام دهید.
با انجام این سه کار می توانید مدارکی که در قسمت بعدی خدمت شما معرفی می شوند را تهیه کنید.
مدارک
برای دریافت این کارت ابتدا بررسی کنید که شرایط زیر داشته باشید:
- دارا بودن حداقل سن 23 سال
- داشتن حداقل مدرک دیپلم
- اشتغال نداشتن در دستگاه های اجرایی دولت
- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی
در صورت دارای بودن شرایط فوق می توانید برای ثبت کارت بازرگانی شرکتی با جمع آوری مدارک زیر اقدام کنید:
- گواهی گمرک مبنی بر عدم قاچاق کالا
- گواهی سوء پیشینه به تاریج جدید
- ارائه مفصاحساب مالیاتی
- ارائه اظهارنامه و اساس نامه شرکت
- روزنامه رسمی تاسیس شرکت و ثبت تغییرات شرکت
- کارت پایان خدمت مدیر عامل
- کپی اجاره نامه شرکت و یا سند شش دانگ مالکیت
- اصل گواهی بانک مبنی بر حسن اعتبار
- ارائه گواهی سوء پیشینه مدیر عامل و همچنین مدارک شناسایی ایشان
- تکمیل فرم های مورد نیاز
برای دریافت فرم های مورد نیاز می توانید با موسسه رامونا تماس بگیرید. کارشناسان این شرکت می توانند تمامی مراحل را برایتان انجام دهند و دیگر نیازی نیست که شما دائما پیگیر وضعیت پرونده خود باشید.
توجه داشته باشید که تمامی مدارکی که ارائه می دهید در اتاق بازرگانی برابر اصل خواهد شد.
هزینه
هزینه ثبت کارت بازگانی شرکتی با توجه به شرایط متقاضی متفاوت می باشد. اما در مجموع باید هزینه هایی برای حق صدور کارت، ابطال تمبر، خرید تمبر و حق المشاوره موسسه پرداخت کنید.
همچنین مبالغی نیز باید برای حق عضویت اتاق بازرگانی و کد اقتصادی نیز پرداخت کنید که با مجموع هزینه کارت بازرگانی افزوده خواهد شد.
مبلغ حق عضویت در اتاق بازرگانی با توجه به میزان سرمایه اولیه شرکت ها متفاوت خواهد بود. برای کسب اطلاعات دقیق تر و جامع تر در این باره با کارشناسان ما در رامونا در ارتباط باشید.
مدت زمان
زمانی که از تشکیل پرونده برای ثبت کارت بازرگانی شرکتی و صدور آن طول می کشد بسیار طولانی نمی باشد.
اگر مدارکتان کامل باشد و اظهار نامه هایتان را دقیق تکمیل کرده باشید می توانید خوش بین باشید که در مدت زمان نهایت یک ماه این کارت برایتان صادر خواهد شد.
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید برای هر واحد ملکی تنها یک کارت بازرگانی صادر خواهد شد. شما نمی توانید برای یک شرکت بیش از یک کارت دریافت کنید.
مدت اعتبار
پس از ثبت کارت بازرگانی شرکتی و صدور آن تا یکسال دارای اعتبار می باشد. پس از این مدت زمان یکساله مجددا باید برای تمدید آن اقدام کنید.
برای تمدید کارت بازرگانی خود باید مجددا یک سری مدارک مانند عدم سوءپیشینه، گواهی اعتبار بانک و گواهی عدم مبادرت قاچاق کالا در این مدت را ارائه دهید.
هزینه های تمدید کارت بازرگانی نیز شامل هزینه هایی مثل حق تمدید و حق تمبر است. با توجه به نوع کارت بازرگانی که دارا هستید این هزینه ها متفاوت خواهد بود.
هکمچنین اگر در این مدت مدت زمان عضویت در اتاق بازرگانی تان نیز به اتمام رسیده باشد، باید عضویت خود را نیز در این اتاق تمدید کنید و سپس مجددا برای دریافت کارت بازرگانی خود اقدام کنید.
رامونا می توانید شما را در تمامی مراحل حقوقی کارهایتان راهنمایی کند. داشتن مشاوره صحیح در انجام امور حقوقی از اهمیت زیادی برخوردار است.
در صورت عدم تنظیم صحیح مدارک و اظهارنامه ها پروسه صدور کارت هایتان طولانی خواهد شد و حتی در صورت تنظیم نادرست امکان رد شدن درخواستتان وجود خواهد داشت.
مشاوران رامونا مجموعه ای از حرفه ای ترین های حقوق دانان و کارشناسان امور ثبتی در کشور می باشند که می توانند با دادن مشاوره های صحیح و دقیقشان از بروز خطا و اشتباه جلوگیری کنند.
برای دریافت اولین مشاوره رایگان کافی است فرم داخل سایت را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان رامونا باشید.