ثبت موسسه مانند ثبت شرکت دارای قوانین خاص خود می باشند. اگر در حال ایجاد کسب و کار به خصصوص برای خود هستید و نمی دانید که کدام یک از این دو مناسب شما می باشند بهتر است فرصت خواند این مقاله را از دست ندهید.
تفاوت ثبت موسسه و شرکتها
هر چند شرکت و موسسه هر دو جز شخصیتهای حقوقی قرار می گیرند، اما میان ثبت موسسه و شرکت تفوات های زیادی وجود دارد.
برای این که تفاوت میان این دو را بهتر متوجه شوید بهتر است قبل از هر چیز، تعریف هر کدام را بیان کنیم.
در قانون تجارت شرکت را اجتماع حقوق مالکین متعدد در شی واحد به نحو اشاعه تعریف کرده است. شرکت ها دارای 7 نوع کلی می باشند. شرکت های سهامی، با مسولیت محدود، تضامنی، مختلط غیر سهامی، مختلط سهامی، نسبی و تعاونی از انواع شرکت ها می باشد.
هدف از تشکیل شرکت ها کسب سود و انجام امور تجاری می باشد. شرکت ها معمولا با اقداماتی مانند ثبت برند و اخذ پروانه بهره برداری، جواز تاسیس و … فعالیت های تجاری خود را گسترش می دهند.
اما موسسه یک نوع واحد به خصوص است که برای اهداف علمی، ادبی،آموزشی و … تشکیل می شوند. در واقع هدف از تشکیل موسسه به طور قطع کسب سود نمی باشد. در حالی که شرکت ها تنها به منظور کسب سود و سودآوری تشکیل می شوند.
یکی دیگر از تفاوت های میان این دو تعداد افراد برای به ثبت رساندن آن ها می باشد. در ثبت شرکت حداقل باید دو نفر حضور داشته باشند. اما ثبت موسسه با یک نفر نیز امکان پذیر می باشد.
تفاوت دیگری که میان موسسات و شرکت ها وجود دارد، در مورد بحث مالیاتی می باشد.برخی از موسساتی که فعالیت غیر تجاری دارند مانند اموزشگاه ها، فنی حرفه ای ها و باشگاه ها از پرداخت مالیات معاف هستند. اما شرکت ها بدون استثنا مشمول قوانین مالیاتی می شوند.
انواع موسسه
موسسات را بر اساس مالکیت، هدف و نوع فعالیت طبقه بندی می کنند. هر کدام از این ها به تفکیک در ادامه بیان شده اند.می توانید برای ثبت موسسه در انواع زیر اقدام کنید.
- موسسات بر اساس مالکیت (خصوصی، عمومی، تعاونی)
- موسسات بر اساس هدف (انتفاعی و غیر انتفاعی)
- و موسسات بر اساس نوع فعالیت (خدماتی، بازرگانی و تولیدی)
نحوه ثبت موسسه
برای ثبت موسسه خود با شرکت رامونا تماس بگیرید تا ضمن راهنمایی شما برای مدارک مورد نیاز، تمامی مراحل ثبت موسسه را برایتان توضیح دهد.
می توانید تمامی سوالات خود را در مورد نحوه انتخاب نام موسسه، قوانین مالیاتی و حقوقی موسسه و تمامی کارهایی که لازم است هنگام ثبت انجام دهید را از مشاوران رامونا بپرسید.
توجه داشته باشید که اگر انجام کارهای حقوقی و قانونی خود را به وکلای حرفه ای بسپرید، در طول مسیر با مشکلات کمتری روبه ور خواهند داشت.
وکلا با دارا بودن تجربه در این زمینه و مطلع بودن از تمامی مفاد قانونی می توانند بهترین مسیر برای انجام کارهای قانونی را برایتان ترسیم کنند.
پس بهتر است همین حالا با شرکت رامونا تماس بگیرید و با بازگو کردن شرایتان بهترین مشاوره برای ثبت شرکت و یا موسسه را دریافت کنید.
همچنبن می توانید برای ثبت برند و حق اختراع و یا استعلامات خود نیز از این شرکت کمک بگیرید.